Informace našeho partnera firmy Sportfotbal

28.04.2016 12:00

Náš partner SportFotbal mění vzhled

Rádi bychom Vám přiblížili probíhající proměnu našeho partnera na největší fotbalovou speciálku. Ta už začala začátkem roku změnou na SportFotbal s.r.o., ale až teď budou přicházet patrný změny, které pocítí i zákazníci.

Nejznatelnější změnou je nové logo, to by mělo přinést hlavně svěžest. Jeho koncept vychází z části fotbalového míče a setkávat se s ním budeme hned v několika variantách a barevných provedeních. Výrazná zelená bude pro SportFotbal novým poznávacím znakem.

Změnou projde eshop, kamenná prodejna, brankářská škola a mnohem více. Také sortiment obchodu nezůstal pozadu. Fotbalová sezóna totiž vrcholí a je právě nejvyšší čas zazářit. Nepřehlédnutelného hráče z Vás udělá barevná kolekce „Nike Radiant Reveal Pack“. Z modelové řady Hypervenom, Mercurial, Magista a Tiempo si vybere každý.

 

Kopačky Nike se zářivou žlutou, oranžovou a růžovou barevnou kombinací očarují soupeře, nejmodernější technologie zase zajistí maximální komfort a dokonalý cit při kontaktu s míčem. Neymar a Zlatan Ibrahimovič už vlastní pár mají, jaké si pořídíte Vy?

Pokud máte zájem získat více informací o nové kolekci kopaček nebo o probíhající proměně našeho partnera, navštivte eshop www.sportfotbal.cz a sledujte SportFotbal na sociálních sítích.

 

Clanek-tjhrubyjesenik.pdf (242382)

Vyhledávání

Kontakt

Tělovýchovná jednota Hrubý Jeseník, z. s. Hrubý Jeseník 1
Oskořínek
28932

Datová schránka: vjsrspd

IČ: 16577663
Číslo účtu: 14537191/0100
Předseda TJ:
Bc. Sodoma Roman - tel.: 723 832 359
Jednatel TJ:
Posířil Václav - tel.: 739 453 012