Velká převaha domácích ,Hrubý Jeseník - Opočnice 4:3

14.11.2015 22:16

Opočnice přijela na hřiště Hrubého Jeseníku ve slabší sestavě, než je u ní obvyklé.Kvůli vyloučení z minulého kola nesměl nastoupit brankář Václav Košvanec, jehož zaskočil Vojtěch Strejček. Kádr byl sužován také zraněními. Ta postihla napříkladDavida Deje či Zdeňka Holubičku, další členy základní sestavy.

Proti oslabenému týmu Opočnice začal Hrubý Jeseník v ostrém tempu a rychle si získal převahu na hřišti. Jeho hráči byli jistější v kombinaci a častěji se dostávali k ohrožení soupeřovy branky. Poprvé musel Vojtěch Strejček lovit míč ze sítěpo 16 minutách hry. Tehdy se trefil útočník Miroslav OttO pouhých deset minut později již vedl Hrubý Jeseník o dvě branky. Jako druhý se prosadil záložník Daniel Pulda.
V prvním poločase se Opočnice nedostala do žádné větší šance, zatímco domácí její branku pravidelně ohrožovali a po zásluze vedli 2:0, čímž byli na dobré cestě k zisku tří bodů za vítězství.

Opočnice zvládala korigovat

Ve druhé půli se Opočnice zvládala Hrubého Jeseníku držetPo čtyřech minutáchdruhé půle utkání zdramatizoval útočník Jan Košvaneckterý dostal míč za záda Lukáše Puldy po jeho předchozím vyražení balónu před sebe. Již se zdálo, že se hra srovná a Hrubý Jeseník by mohl brzy o vedení přijít, přesto se domácím podařilo v 54. minutě opět odskočit Opočnici o dvě branky, když se trefil obránce Pavel Stránský.
Další dramatický moment přišel v 59. minutě, když uviděl červenou kartu domácí záložník Jiří Riesz. První žlutou kartu mu sudí udělil již ve 29. minutě po vražení rukama do soupeře v souboji o míč. Podruhé se Jiří Riesz výrazně provinil proti pravidlům jasným zmařením soupeřovy šance, když v šestnáctce zahrál rukou a tak musel opustit hrací plochu.
Míč si postavil na penaltový puntík kapitán Martin Svoboda a neomylně stáhl na 3:2.Ačkoli hrál Hrubý Jeseník v deseti, nevzdával se a podařilo se mu přidat další branku. V 67. minutě se podruhé prosadil Daniel Pulda, který značně potrhal myšlenky hostí na případné vítězství. Poslední tečku za zápasem udělal brankou na 4:3 z dorážky po závaru před bránou Aleš Pivný. Na body již Opočnice dosáhnout nestihla.

Vyhledávání

Kontakt

Tělovýchovná jednota Hrubý Jeseník, z. s. Hrubý Jeseník 1
Oskořínek
28932

Datová schránka: vjsrspd

IČ: 16577663
Číslo účtu: 14537191/0100
Předseda TJ:
Bc. Sodoma Roman - tel.: 723 832 359
Jednatel TJ:
Posířil Václav - tel.: 739 453 012