Zimní soustředění v Heřmanicích

01.03.2017 08:51

Po dvou zimních soustředění v Mříčné u Jilemnice tentokráte zavítala Hyena do Lužických hor. Konkrétně do Heřmanic v Podještědí, kde jsme našli výborné fotbalové zázemí pro nabírání fyzické kondice a tmelení kolektivu. Výprava činila pouze 13 účastníků, což bylo po předchozích letech velké zklamání!

Po středečním příjezdu a aklimatizování na jinou nadmořskou výšku nás ve čtvrtek čekal první dvoufázový tréninkový den. Ten začal ranním 5ti kilometrovým výběhem pod dohledem zkušeného Iron-mana Davida Hrubého zakončený asi hodinovým tréninkem na hřišti s umělou trávou. Po obědě následovala druhá fáze a to opět výběh a nacvičovaní herních situací na hřišti.

Páteční den jako již tradičně patřil běžkám. Těch se zúčastnilo 8 statečných. Vzhledem ke špatnému stavu tratí a namazání, bylo potřeba vydat hodně fyzických a hlavně psychických sil. Asi 15 km dlouhá trasa převážně do kopce dala všem zabrat. Po úspěšném návratu následovala zasloužená regenerace v libereckém bazénu.

Sobota začala jak jinak než výběhem. Po posledním výběhu šlo mužstvo načerpat inspiraci na odpolední přátelské utkání a sledováním zápasu Varnsdorfu proti Dobrovicím. V 16:00 značně unavené a zraněními limitované mužstvo nastoupilo proti týmu FK Brná, účastníkem krajského přeboru. Po očekávaném průběhu odešla Hyena poražena výsledkem 3:6. Branky Hyeny : Kozák P. 2x , Stránský P.

Tímto zápasem bylo zakončeno zimní soustředění v Heřmanicích a nezbývá než vše zúročit v jarní části soutěže.

Vyhledávání

Kontakt

Tělovýchovná jednota Hrubý Jeseník, z. s. Hrubý Jeseník 1
Oskořínek
28932

Datová schránka: vjsrspd

IČ: 16577663
Číslo účtu: 14537191/0100
Předseda TJ:
Bc. Sodoma Roman - tel.: 723 832 359
Jednatel TJ:
Posířil Václav - tel.: 739 453 012