Výsledek přípravného zápasu s Kosořicemi

06.03.2017 08:32

Hrubý Jeseník-Kosořice 3-3(1-0)
branky:Procházka 2x,Rais
 
Sestava:Zahrádka, Pivec, Hurych T., Jeník Jos., Lejnar, Kozák, Pulda, Hurych R., Krejčík, Procházka,Ott stř.Rais,Kučera,Jeník J.
 
V dalším přípravném utkání z celkem z boleslavského okresu jsme se sešli v počtu 14 hráčů,což bylo velké pozitivum. Z počátku byla hra vyrovnaná,
od 25 min. však soupeř začal mít převahu, nepodrželi jsme balon a soupeř nám pohybem dělal velké problémy. Paradoxně v největším tlaku soupeře jsme se dostlali k zahrávání rohu. Přestože Kozák kop hodně přetáhl, mrštný Pepa Jeník rybičkou vrátil míč před branku a Rais po 3 min. pobytu na hřišti nekompromisně zavěsil 1-0. Gol soupeřem otřásl a po jeho další chybě se Rais ocitl v další šanci, jež bohužel skončila zaduněním pravé tyče brány Kosořic a Kučerovu ránu vytěsnil golman na roh. Poté převzali iniciativu opět Kosořice, dokonce vyrovnali, ale sudí pro faul na Zahrádku branku neuznal. Hned na začátku druhé půle soupeř vyrovnal, po standardce Zahrádka míč pouze vyrazil a hráč soupeře měl lehkou úlohu. Soupeř měl více v držení míč, ale šance jsme si vytvářeli spíše my. Hurych Roman ve velké šanci brankaře neprosřelil a hned poté šel soupeř do vedení, kdy jsme nepokryli míč za obranu. Za chvíli však vyrovnal Procházka, kdy dobíhal zdánlivě ztracený míč, který se při odkopu stopera soupeře odrazil do brány. Další naší šanci neproměnil Lejnar, který si výborně pokryl míč, ale poté netrefil bránu. 10 min před koncem, po rohu a opět odraženém míči, šel soupeř znovu do vedení 3-2. Těsně před koncem našel Záhrádka výkopem Lejnara, ten výborně hlavou vyslal Procházku do brejku a ten si zkušeně poradil tváří tvář golmanovi 3-3. Soupeř byl běhavý a hodně nás prověřil, kazili jsme hodně přihrávek a tím se dostávali pod tlak. Velký problém nám dělalo bránění standartek. Pozitivem je návrat Puldy a Hurycha R. po zranění. Za týden nás čeká další kvalitní soupeř z Chotětova opět na UMT v Benátkách.

Vyhledávání

Kontakt

Tělovýchovná jednota Hrubý Jeseník, z. s. Hrubý Jeseník 1
Oskořínek
28932

Datová schránka: vjsrspd

IČ: 16577663
Číslo účtu: 14537191/0100
Předseda TJ:
Bc. Sodoma Roman - tel.: 723 832 359
Jednatel TJ:
Posířil Václav - tel.: 739 453 012