Přípravný zápas s Chotětovem

13.03.2017 20:51

Chotětov - Hrubý Jeseník 5-3 (0-1)

branky: Procházka, vlastní, Riesz

sestava: Hájek-Stránský R., Hurych T., Jeník Jos., Pivec-Kozák, Hurych.R, Riesz, Čepička-Procházka ,Ott -Krejčík, Kučera, Línek

 

Proti mužstvu ze špičky OP Mladá Boleslav jsme odehráli dobrý 1. poločas. Soupeř byl silný na balonu a dobře kombinoval. Dostal se do 2 šancí, ale obě střely Hájek chytil. Za nás se do dobré šance dostal Čepička, ale svůj průnik zakončil vedle. Poté jsme se dostali do vedení, kdy krásnou akci začal Riesz přesným balonem za obranu na Otta a ten z první našel ve vápně Procházku a ten nezaváhal 0-1. Chvíli poté Kozákův roh namířil hlavou bohužel jen do tyče Jeník a Ott po pěkném uvolnění vyslal pouze slabou střelu, kterou golman Chotětova spacifikoval. 

Začátek druhé půle nám vůbec nevyšel a po vlastním golu  a pěkné střele z vápna soupeř za 3 minuty otočil na 2-1. Byla to naše nejhorší pasáž v zápasu a kupili jsme chybu za chybou. Další branka nebyla soupeři pro offside uznána. Poté si vybral slabší chvilku, jinak dobře chytající Hájek při rozehrávce namazal soupeři na gol 3-1. Poté jsme hru vyrovnali a po Krejčíkově uvolnění Procházka vyslal do vápna prudkou přihrávku, jež si soupeř srazil do brány 3-2. 10min před koncem dobře hrající Riesz zachoval chladnou hlavu a mazácky přehodil brankáře z 25 metrů 3-3. Před koncem se vyznamenali oba brankáři. Nejprve Hájek vychytal soupeře ve vyložené šanci a poté i jeho kolega vyrazil Procházkovu bombu z úhlu. Utkání spělo k remíze, ale těsně před koncem šel soupeř do vedení z přímého kopu, kdy jsme zahráli špatně offside system a soupeř hlavou neměl problém uklidit míč do sítě 4-3. V nastavení jsme při rohu nezachytili náběh hostujícího hráče a ten nekompromisně z voleje zavěsil 5-3. Poté rozhodčí zápas ukočil. Nutno říct, že až na druhý gol soupeře byly další 4 branky výsledkem individualních chyb našich hráčů, takže máme do začátku mistrovských zápasů co zlepšovat.

Vyhledávání

Kontakt

Tělovýchovná jednota Hrubý Jeseník, z. s. Hrubý Jeseník 1
Oskořínek
28932

Datová schránka: vjsrspd

IČ: 16577663
Číslo účtu: 14537191/0100
Předseda TJ:
Bc. Sodoma Roman - tel.: 723 832 359
Jednatel TJ:
Posířil Václav - tel.: 739 453 012